Home Contact
Massages Massage en kanker Cursussen Prijzen Over Helder
Wanneer herstel niet meer mogelijk is

De artsen hebben u verteld dat u niet meer beter wordt. Een confronterende en harde boodschap. Iedereen zal daar anders mee omgaan. Bent u gespannen, vermoeid of heeft u lichamelijke klachten? Dan kan massage enige ontspanning en verlichting bieden.

Wat doet massage?
Een massage bij Helder lichaam & geest geeft u een moment voor uzelf. Een moment van positieve en liefdevolle aandacht voor uw lichaam. Massage werkt ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Hierdoor kunt u misschien even alles vergeten. Ook ervaart u door de massage dat uw lichaam ook nog prettig aan kan voelen.

Hoe gaat de massage?
Tijdens de massage ligt u op een massagetafel, mat of zit u op een stoel. Dit hangt af van uw wensen, uw lichamelijke condititie en klachten. De massage wordt afgestemd op uw lichamelijke conditie. Misschien wordt uw hele lichaam gemasseerd, beginnend bij de voeten en eindigend bij het hoofd. Maar is dat te intensief, dan kunt u, in overleg met Estelle, ook kiezen voor alleen een voetmassage en/of een massage van hoofd en handen. De massage wordt aangepast op uw specifieke situatie.
Voordat de massage begint, heeft u eerst een gesprek. U vertelt welke klachten, wensen en verwachtingen u heeft. Estelle Smits zal u dan adviseren over welke massage het meest geschikt zou zijn. De massage kan 15 of 30 minuten duren, maar ook een uur. Dat ligt eraan hoe u op de massage reageert. Het is mogelijk om meerdere behandelingen te krijgen.

In principe krijgt u de massage in de praktijk van Helder lichaam & geest. Maar bent u daar niet toe in staat, of heeft u een slechte dag, dan kan Estelle Smits de massage ook bij u thuis geven.

Voor meer informatie over de massages klik hier.

Tijdens de behandeling van kanker | Tijdens de herstelfase


Vorige pagina