Home Contact
Massages Massage en kanker Cursussen Prijzen Over Helder
Massages

Bij Helder lichaam & geest kunt u een massage puur ter ontspanning krijgen, maar ook als u bepaalde klachten heeft. In haar massages past Estelle wanneer gewenst en nodig ook fasciatherapie toe. Tevens biedt Estelle Aromazorg als complementaire ondersteuning aan.

Voor de eerste behandeling vertelt u tijdens een intake welke klachten, wensen en verwachtingen u heeft. Wanneer het een therapeutische behandeling betreft wordt er op basis van de intake, het type en de ernst van uw klachten een behandeltraject bepaald. Dit gebeurt in overleg met u.

U kunt een afspraak maken voor:

Ontspanningsmassage bij kanker
Massage kan bij kanker veel ontspanning bieden. Klachten als slapeloosheid, angst en stress kunnen verminderen.
Lees meer

Aromazorg
Aromazorg is een complementaire ondersteuning waarbij natuurlijke plantenextracten worden gebruikt om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Aromazorg maakt gebruik van aromatische essentiële oliën om de gezondheid van lichaam, geest en ziel te verbeteren. Het ondersteunt zowel de fysieke als de emotionele en psychische gezondheid.

Lees meer

Thaise yogamassage
Thaise yogamassage richt zich op het hele lichaam en werkt ontspannend voor lichaam en geest.
Lees meer

Fasciatherapie
"Fasciatherapie is een respectvolle, zachte manuele therapie, die beantwoordt aan de vraag van het lichaam en geen gebruik maakt van manipulaties." - Paul Sercu, voorzitter European College of Fasciatherapy

Wat doet Fasciatherapie?
- stimuleert de organen
- verbetert de bloedcirculatie
- stimuleert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam
- verbetert de flexibiliteit van het lichaam
- verbetert het slapen
- geeft rust in uw hoofd
- verbeter het gevoel van psychisch en emotioneel welbevinden.